Dizajnirana od strane Applea ova MagSafe kožna maska za iPhone 14 je divan je način da svom iPhoneu pružiš dodatnu zaštitu, uz dodatni stil. Izrađena je od posebno štavljene kože, spolja mekana na dodir, a s vremenom razvija svoju jedinstvenu, prirodnu patinu. Maska se lako uklapa uz iPhone i čvrsto pristaje bez dobijanja na težini.

Savršeno postavljeni magneti čine bežično punjenje bržim i lakšim nego ikad prije. A kad dođe vrijeme za punjenje, samo ostavi masku na svom iPhoneu i stavi na MagSafe punjač ili ga postavi na svoj punjač s Qi certifikatom.

Kao i svaka Appleova maska, prolazi kroz hiljade sati testiranja tokom procesa projektovanja i proizvodnje. Dakle, ne samo da izgleda sjajno, već je i napravljena da zaštiti tvoj iPhone od ogrebotina i padova.

Koža je prirodni materijal i poput finog kožnog remena s vremenom može pokazati nabore, tragove ili patinu. Interakcija s MagSafe dodacima ostavit će blage tragove. Ako si zabrinut zbog ovoga, predlažemo da izabereš silikonsku ili providnu maskicu za svoj iPhone 14.

Boja

Ink
Orange
Umber
Forest Green
Midnight