Apple dizajnirana FineWoven maska sa MagSafe-om je zamišljena kako bi bila savršen dodatak tvom novom iPhone-u. Ona predstavlja savršen način da mu pružiš zaštitu, bez žrtvovanja izgleda i forme.

Napravljena je od izdržljivog mikrokepera koji pruža mekani osjećaj poput izvrnute kože. FineWoven materijal je dizajniran sa našom planetom na umu, pa se pravi od 68-procentnog korišćenog potrošačkog recikliranog materijala i drastično smanjuje emisiju ugljenika u poređenju sa potrošačkom kožom. Maska se brzo spaja i savršeno pristaje na tvoj iPhone, bez mijenjanja njegove forme.

Ugrađeni magneti se savršeno poravnavaju sa tvojim iPhone-om, pa je magična za korišćenje i bežično punjenje – svaki put. Kada dođe vrijeme da napuniš svoj telefon, ne moraš da je skidaš, samo približi MagSafe punjač ili položi tvoj iPhone na bilo koji Qi sertifikovani bežični punjač.

Poput svake Apple dizajnirane maskice, ona prolazi kroz hiljade sati testiranja tokom procesa dizajniranja i proizvodnje, pa ne samo da izgleda super, već je i napravljena da zaštiti tvoj iPhone od ogrebotina i padova.

Ova visokokvalitetna maskica je dizajnirana da bude izdržljiva i da zaštiti tvoj iPhone. FineWoven materijal može pokazati znakove korišćenja tokom vremena. Korišćenje MagSafe dodatka će ostaviti blage tragove. Ako te to brine, savjetujemo korišćenje Apple providne ili silikonske maskice.

Boja

Evergreen
Mullberry
Pacific Blue
Taupe
Black