Zvuk koji te inspiriše

Dozvoli da te Beats Solo Pro inspirišu. Kako bi uvijek imao najbolje audio iskustvo, Beats Solo Pro imaju dva načina rada: ANC (aktivno uklanjanje buke) i Transparency. ANC ti daje prostor za stvaranje putem imersivnog zvuka, dok Transparency omogućava da uvijek budeš svjestan svog okruženja. Svaki detalj Solo Pro slušalica je pažljivo dizajniran sve do same osnove – automatski se pale čim ih rasklopiš. Ergonomski dizajn pruža udobnost za dugotrajno nošenje. Zahvaljujući bateriji koja pruža do 22 sata aktivnog rada, u svojoj omiljenoj muzici možeš uživati tokom celog dana.

Upravljaj svojom muzikom

Solo Pro se mogu pohvaliti naprednom akustičnom platformom sa moćnim, emotivnim zvukom i balansiranim tonalitetom. Napravljen je novi i poboljšan zvučni profil na osnovu čuvenih Beats Solo3 slušalica. Zbog dva različita načina rada, možeš da biraš da li želiš da se isključiš iz sveta ili ne. ANC aktivno blokira spoljne zvukove i koristi audio kalibraciju u stvarnom vremenu kako bi jasnoća, domen i emocije bile sačuvane, pružajući prostor koji ti treba da stvaraš i budeš inspirisan. ANC neprestano traži spoljne zvukove koje treba da blokira, dok se automatski prilagođava tebi, optimizujući kvalitet zvuka kako bi dobio najkvalitetnije audio iskustvo.

Solo Pro su napravljene za udobnost, bez obzira šta radiš i gde se nalaziš, ali ANC nije za svaku situaciju. Transparency prirodno filtrira ambijentalne zvukove, i zvukove iz okruženja, spajajući te sa svijetom oko sebe. Lako možeš prebacivati između dva načina rada jednostavnim pritiskom na dugme, tako da uvijek imaš savršen audio za bilo koju situaciju.

Izgled i udobnost

Tokom procesa dizajniranja ergonomija je bila u fokusu, kako bi omogućili udobnost tokom dugoročnog korišćenja. Ručice od izbrušenog metala su ojačane i mogu se podešavati po želji, dok su dugmići savršeno laki za korišćenje zahvaljujući čistom i lijepom finišu. Rezultat je izdržljivo i elegantno kućište, koje pruža sofisticiran i elegantan osećaj.

Snaga za inspiraciju

Ovo su prve Beats slušalice koje se automatski pale ili gase tako što ih rasklopiš ili sklopiš. One imaju snagu za do 22 sata aktivnog rada tokom prosječnog korišećnja, bez obzira da li koristiš ANC ili Transparecy. Kada oba načina rada isključiš, možeš da dobiješ do 40 sati rada. Ako žuriš i treba brzo da ih napuniš, 10 minuta brzog punjenja daje do 3 sata rada.

Budi povezan. Budi kreativan

Sa Bluetooth tehnologijom klase 1, ove bežične slušalice pružaju povećan domet i manji gubitak signala, kako bi uvek bio povezan sa svojom muzikom. Akceleromtar koji prepoznaje govor i dvosmerni mikrofon prate tvoj glas i filtriraju spoljne zvukove kako bi imao savršene telefonske razgovore. Zahvaljujući savršeno integrisanim kontrolama na slušalici, možeš direktno da obavljaš pozive, preskačeš pjesme i smanjuješ ili pojačavaš jačinu zvuka. Odmah se povezuju sa tvojim Apple Watch-om, iPad-om ili Mac-om, samo je potrebno da ih rasklopiš kako bi se uključile.

Samo pitaj Siri

Pričanje sa tvojim omiljenim ličnim asistentom je lakše nego ikada. Samo reci “Hey Siri” kako bi dobio glasom-aktiviranu asistenciju, bez potrebe da koristiš tvoj iPhone. Zahvaljujući novom Apple H1 čipu, Solo Pro pružaju bržu, stabilniju bežičnu vezu sa tvojim uređajima.

Dvoje mogu da slušaju.

Audio Sharing ti omogućava da bežično deliš audio između Solo Pro ili bilo kog drugog para Beats ili Apple slušalica. Od muzike do podkasta, ili čak filmova – neke stvari su bolje zajedno. Sada lako možeš da dijeliš šta god da slušaš na iPhone-u ili iPad-u, i svaki uređaj može nezavisno da upravlja jačinom zvuka. Jednostavno približi slušalice tvom Apple uređaju i poveži sa jednim dodirom. Sve što je ostalo je da zajedno slušate.

Boja

Crvena
Grey
Light Blue