Magija kakvu do sada niste čuli

AirPods Pro su dizajnirane da pruže tehnologiju aktivnog uklanjanja buke (ANC) i moćan zvuk. Zamišljene su za udobnost i često korišćenje, a kao i sve AirPods slušalice, jednostavno se povezuju sa tvojim iPhone-om i odmah su spremne za rad.

Active Noise Cancellation

Zahvaljujući ANC-u, AirPods Pro blokiraju nepotrebne zvukove kako bi se mogao fokusirati na ono što slušaš. AirPods Pro koriste dva mikrofona kako bi uklonile i najmanju buku koja bi mogla da ti smeta. Zato što se stalno adaptira fizionomiji tvog uva, ANC utišava svijet oko tebe i pruža ti mogućnost da uživaš u tvojoj muzici, podcast-ovima i pozivima.

Transparency mode

Pređi na Transparency mode i AirPods Pro isključuju ANC, dozvoljavajući ti da se povežeš sa svijetom oko sebe. Dva mikrofona omogućavaju AirPods Pro slušalicama da uvijek zvuče prirodno i normalno, kao i kad razgovaraš sa ljudima oko sebe.

Potpuno novi dizajn

AirPods Pro lako možeš da koristiš zahvaljujući tri silikonska vrha različitih veličina. One se prilagođavaju obliku uva, osiguravajući ih u tvojim ušima i praveći odličnu zaštitu od buke.

Zapanjujuć kvalitet zvuka

Moćan drajver pruža jak bas. Efikasan pojačivač pruža čist, nevjerovatno jasan zvuk, dok istovremeno produžava vijek trajanja baterije. Slušalice same prilagođavaju ton i zvuk obliku tvoje ušne školjke, kako bi uvijek uživao u najboljem audio iskustvu.

Još magičnije

Apple H1 čip pruža nevjerovatno nisku audio latenciju. Ugrađeni senzor omogućava lako korišćenje i prebacivanje između muzike, poziva, ANC i transparency mode-a. Announce Messages mogućnost dozvoljava opciju Siri čitanja tvojih poruka kroz AirPods. Zahvaljujući Audio Sharing-u, ti i tvoj prjatelj možete dijeliti isti audio stream na dva para AirPods slušalica, a možete i da igrate igrice, gledate filmove ili slušate pesme – zajedno.